Leg. Kiropraktor Henrik Nordström

P1090035

Leg. Kiropraktor Henrik Nordström
Fil. Mag. Kiropraktik
Dr of Chiropractic (England)

Sedan 2007 har Henrik jobbat på en av Sveriges största kiropraktorkliniker. 2012 bestämde sig Henrik och hans sambo Jennie att starta upp en ny klinik tillsammans i Lund, mer inriktad på att hjälpa familjer att göra bättre val för att kunna förbättra sin hälsa. Henrik har en stor respekt för den medfödda helande kraften som finns hos varje person och hans drivkraft är att hjälpa sina patienter att uppnå bättre hälsa genom modern kiropraktik och göra Lunds Familjekiropraktik till en positiv del av Lund i många år framöver.

Anledningen till att Henrik valde att bli kiropraktor kom naturligt efter att ha sett hur hans faster som haft epilepsi under flera år kunde hjälpas med kiropraktik. Även hans mor och syster som haft olika hälsoproblem upplevde en stor förbättring sedan de började få regelbundna kiropraktiska behandlingar. När Henrik såg att man på ett naturligt sätt kunde hjälpa människor att förbättra sin hälsa blev valet enkelt. Henrik gjorde klart sin tid i lumpen och därefter flyttade han till England för att påbörja den fem år långa utbildningen till kiropraktor vid Anglo-Eurpean College of Chiropractic, den äldsta och mest prestigefyllda kiropraktorutbildningen i Europa. Han har utvecklat en unik förståelse för kiropraktik och hur det kan gynna hela familjer på ett naturligt sätt utan kirurgi eller mediciner.

Henrik uppdaterar ständigt sin kunskap genom att gå vidareutbildningar, besöka kollegor samt ta del av den senaste forskningen.

P1080782