MediYoga

MediYoga är en svenskutvecklad yogaform framtaget vid MediYoga Institutet i Stockholm, baserad på en kombination av mångtusenårig yogatradition, erfarenheter från modern svensk forskning på våra främsta forskningsinstitutioner och storskalig verksamhet på hundratals svenska arbetsplatser sedan mitten på 1990-talet.

MediYoga är väl beprövad och har sedan 1998 forskats på i flertalet studier genom bl. a KI, Danderyds sjukhus, karolinska Sjukhuset och Malmö CRC. Mer än 130 vårdenheter i Sverige erbjuder Mediyoga till sina patientgrupper. Den används idag på mer än 115 sjukhus och vårdcentraler i Sverige och Norge, bl.a till patienter med förmaks-flimmer och hjärtsvikt, högt blodtryck, cancer, inom psykiatrin, vid ångest och depression, mot sömnsvårigheter och andra olika stressrelaterade problem, vid ätstörningar, inom geriatriken, den palliativa vården och vid olika former av smärtproblematik.

MediYoga passar alla, inga förkunskaper krävs. Det är en väg mot hälsa och välmående  som skapar balans i ditt inre. MediYoga verkar som medicin, terapi och är rehabiliterande. Det som gör yogan unik är att den är utvecklad för att vara mer terapeutisk yogaform. Samtliga instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap.

Yogan utförs både liggande och att sittandes på golvet, och kan även utföras på en stol.

MediYoga finns både som grupp och enskild session.

 

Enskild session MediYoga

Högt blodtryck, ångest,stress, oro, sömnlöshet, migrän, hjärtproblem, depression, hormonrubbningar, otrygghet, magont, eller andra besvär? Eller Enbart nyfiken på Mediyoga och vill komma igång och träna enskilt!

I dagens alltmer stressade samhälle behöver vi alla ett verktyg för att komma i balans.
Mediyogan är ett kraftfullt, djupverkande verktyg för att skapa och återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

En Enskild session är ett terapeutiskt samtal där jag utifrån ett medicinskt och yogiskt perspektiv ställer ett antal frågor för att på djupet reda ut orsakerna till de obalanser som råder och orsakar ohälsa i kropp och sinne.

Efter sessionen får du en logisk förklaring till dina problem samt individuellt anpassade yogaövningar och en meditation för att självständigt kunna träna hemma och använda yogan som ett självläkningsverktyg.

En session tar ca 90-120 min och kostnaden är 1450 kr.
Material för egenträning ingår. Inga förkunskaper krävs och det passar alla.

Vid frågor mejla eller ring
ann-loou@halsaraktigenom.se

0739 652797